Alla inlägg den 7 februari 2013

Av stallneshime - 7 februari 2013 19:49




Bild från google:


Väl ute i stallet när jag skulle hämta skottkärran fick jag se något något som sprang från höbalen. En råtta (läs mus). Jag greppade spettet som att det var ett stort odjur jag skulle jaga. Ser man en mus så kan man ge sig den på att det finns fler än en.


Sakerna åkte ut ut sadelkammaren, ur stallet. Pong, klonk....sakerna formligen flög runt. 2 vintertäcken som jag lämnat i själva stallet hade fått hål!! Det blev soptunnan för dom. Dessa möss är ju blixtsnabba att förstöra. Väldigt irriterad och frustrerad!!


Enda fördelen är att stallet är städat & intet en pinal av skräp finns där inne. Tala om tidig vårstädning!!

Av stallneshime - 7 februari 2013 11:24

Har inte varit ute så mkt i stallet denna vecka. Det händer att det blir såna veckor då T har stalltjänst mer än mig. Konstigt det var väl inte så det skulle bli, att T var den som var ute mer tid i stallet än mig.


Har provat att ha 2 st hönät i stället för ett. Helt galet att man ska måsta ha det egentligen. Men dom blir fruktansvärt skickliga att pilla ut gräset ur näten om bara har ett.


Stallbygget står still på utsidan, T har lånat mitt snickeri för att bygga fönster & stallport. Det blir nog bra. Stallbyggnaden är klar i mitt huvud över hur det ska se ut.


Dagens positiva tankar: Den som går i andras fotspår kommer aldrig först! Tänk nytt, tänk fräsch VÅGA tänka fritt utanför gränserna, VÅGA  ifrågasätta, VÅGA stick ut hakan och tyck till. Hade inte människor vågat det så hade man än i dag suttit och uppfunnit hjulet. Och sist men inte minst INGEN minns en fegis!! Å vad andra sedan tycker ska man kanske inte bry sig så mycket om.


Av stallneshime - 7 februari 2013 11:23

Ovido - Quiz & Flashcards