Alla inlägg den 30 juni 2013

Av stallneshime - 30 juni 2013 10:13

Ibland vet jag inte vad som är hönan & vad som är ägget.


I går när jag red tänkte jag vilken tur jag har som har så otroligt fin ridhäst, lycklig av att ha snälla kloka individer i stallet. Har jag haft tur som fått snälla hästar eller har jag skapat dom med min hantering? Säkert en kombination.


..................................................

..................................................

.........................................


Faksa lyssnar på konandon direkt. Så direkt att när jag kom susande i trav i kvällssolen bad henne sakta in så saktade hon in direkt på komando att jag vinglade till i sadeln. Man kan manövrera den hästen i vart steg, precis som det ska vara.Skogsrider man och man snabbt måste ta ett steg till sidan så flyttar hon direkt.


I går besteg vi ett kneptigare skogsparti som vi inte vågat oss på tidigare. Mkt sten och ganska brant, man måste ha en direkt häst som svarar omedelbart på skänklar. Vilken lycka när man klarar av delmål som man har.


Den hästen får mig att känna mig glad, stolt och bli en bättre ryttare. Det är väl såna hästar man vill ha som gör att man redan längtar efter nästa träningspass.


T har varit stallskötare åt mig 3 timmar denna vecka. Tusen, tusen tack för att du servar mig så jag kan koncentrera mig på att träna. Har skjutsat mig till träningen några dagar.


..................................................

..................................................

.....................................


Nya ridbyxor har jag beställt, nya ridstrumpor är inhandlade och nya jodpushskor har jag köpt. Ska köpa ett par nya ridstövlar sedan bara jag hittar den optimala stöveln som är skön, har perfekt passform och är snygg! Ni kanske har några tips?? :)

Av stallneshime - 30 juni 2013 08:58


På väg i bilen ut för att komma till träningsplatsen med Faksa hörde jag denna -80 talslåt. Dom kunde göra musik som står sig än i dag :)

Ovido - Quiz & Flashcards